Safescan 2210 G2 - Vrij Tellen

• Tel al uw items met gemak. Volg de onderstaande instructies en leer hoe u uw biljettelmachine kunt gebruiken om unieke items, zoals vouchers en kortingsbonnen, te verwerken.

1. Activeer de vrije telmodus door de ultraviolette detectiefunctie uit te schakelen. Dit kunt u eenvoudig doen door de UV knop in te drukken.

Wanneer u na het drukken op de knop, het UV symbool nog steeds op uw scherm ziet, moet u de knop nog een keer indrukken.

2. U kunt uw items nu op dezelfde manier door het apparaat invoeren als u met een stapel bankbiljetten zou doen.

Houd er rekening mee dat uw apparaat alleen items kan verwerken die binnen de onderstaande afmetingen vallen.

Minimale afmetingen: 5 x 11 cm.
    Maximale afmetingen: 9 x 18 cm.

Toon alle Safescan 2210 G2 artikelen